Így lett filmplakát a képemből - avagy az Álmatlan sztori

2019-03-12 11:58 Megtekintések: 139 Kommentek: ?

Az egész még a Terem22 stúdiós időszakomban történt és jókor voltam jó helyen. Történt ugyanis, hogy egy hajnali projekt keretén belül Annáék jöttek hozzánk. Zongorát égettek a napkeltében, ami nagyon izgalmasan hangzott, ezért aznap vittem magammal fényképezőt, hátha csinálhatok pár jó képet. Szerencsére megengedték. 

Égett a zongora én pedig szorgosan fotóztam és segítettem a stábnak. Miután elkészültek a felvételek jött pár poroltó és igyekeztünk maradéktalanul eloltani a tüzet. Természetesen körültekintőek voltunk az égetés során és ha nem oltottuk volna, akkor sem terjedt volna tovább a tűz sehova. 

A forgatás többi része már a stúdióban történt és Anna szerepelt benne. Ha már eddig fotóztam, akkor szerettem volna folytatni, szóval ismét intéztem egy kérdést az illetékesnek, akitől ismét megkaptam az engedélyt.
A forgatás utolsó helyszíne a vízzel teli kád volt, ahol Anna csak adta magát. :D Többször is fel lett véve a jelenet és egyszer csak bumm. Megcsináltam azt a képet. Éreztem, hogy jó lett, de ilyen helyzetekben nem szoktam mutogatni senkinek a képeket. Majd utólag. Folytattuk is munkát, de mivel már a végén jártak hamar el is köszöntünk és cseréltünk kontaktot, hogy a képeket el tudjam küldeni nekik. 


A középen alul lévő kép a plakát eredeti verziója. Ezzel az utómunkával küldtem el nekik, mikor még "csak" werkfotó volt. Jobb oldalt a metróállomásnál lévő plakát.

Hazaérve egyből nekiálltam a képek laborálásának és küldtem is nekik. Nem telt bele sok, már köszönték is meg és mondták mennyire szuperek és majd csepegtetni fogják a közösségi médiában. Fülig ért a szám, de nem is reménykedtem többe, mert akkor már volt egy plakátja a filmnek. Viszont pár héttel később megkerestek, hogy Annának nagyon tetszik az egyik képem és szeretnék azt használni plakátnak. Na, ha múltkor fülig ért a szám, akkor most semmi nem látszott a fejemből, akkora volt a mosolyom. :D Egyeztettünk, megállapodtunk, kapott egy erős utómunkát (olyan plakátosat :D) és utána már csak arra eszmélek, hogy a Ferenciek tere metróállomáson 2m magas plakáton néz vissza rám a fotóm. Nem volt rossz érzés. :D

Azóta bejárta az ország mozijait a film és rengetegen látták. De véget ért a turné, viszont aki nem látta még vagy szeretné megnézni újra az megteheti a YT-on!

Konklúzióként pedig mindenkinek azt tanácsolom, hogy merjenek kérdezni. Mert a feltett kérdésre tud pozitív válasz érkezni. De a legrosszabb esetben is ott tartasz, mintha meg sem kérdezted volna.