Miért velem?

Mert nem csak egy fotós vagyok, aki lefotózza neked, amit kérsz. Van tapasztalatom sales és marketing területen, amiket ötvözve tudjuk megalkotni a tökéletes kampányképeket. Szokatlan elképzeleseimnek és ötleteimnek köszönhetően, ki fogsz tűnni a tömegből és emlékezni fognak rád az emberek.

Vélemények

"Szabolcsot kértük fel a 2017/2018-as bajnoki szezon előtt, hogy fotózza le a Budaörs Handball élvonalbeli női felnőtt csapatát. Készségesen állt a rendelkezésünkre, személyes találkozónkon hamar megtaláltuk a közös nevezőt. Felkészülten érkezett a fotózásra, nagyon sok kreatív egyéni és csapatkép készült, amelyek kimagasló minősége miatt komoly fejtörést okozott egy-egyet kiválasztani a szezonfüzethez. A képek retusálása mellett ajándék grafikus elemeket is készített számunkra, amelyeket be is építettünk az arculatunkba. Lelkesen, precízen, gyorsan és jól dolgozott, a végeredmény önmagáért beszél. Bátran ajánljuk másoknak is!"

Rédl Dávid, Budaörs Handball sajtófőnök

"Kitalálta, mit szeretnénk, majd megszervezte, elkészítette, és pont úgy tálalta, ahogy szerettük volna! Mit lehetne még ennél többet? Talán, ha hetente kijárna letörölni a port a képkeretről..."

Kiss Ágnes, Bermuda RockbanD

"Régóta ismerem Szabit és jó látni hogy megtalálta azt a hivatást, amiben a szíve-lelke benne van! :) Alázatos és maximalista a munkájában, mindig vannak új ötletei, amiket remekül meg tud valósítani. Tavaly az újonnan indult vállalkozásomhoz készített remek fotókat, amiért nagyon hálás vagyok neki! Mindenféle instrukció nélkül tudta, hogy milyen képeket szeretnék, és gépét az uszodai víztől nem sajnálva, elkészített egy remek sorozatot! ;) A jövőben is biztosan őt választom, mindenkinek bátran ajánlom! :)"

Nemes Dóra, Szenilla Úszóiskola

"Évekkel ezelőtt ismertem meg Szabit, aki már akkor is lelkes és megbízható fotósként tevékenykedett. Fontos számára a folyamatos fejlődés, s ez képei minőségén is tükröződik. Sminkesként külön öröm, hogy a közös munkán túl kreatív ötletek megvalósításán is dolgozunk és bármikor számíthatok rá, "ha kéne egy fotós"."

Horváth Angéla, sminkes

"Azt szeretjük Szabiban, hogy bármikor számíthatunk a profizmusára. Legyen szó akár családi fotózásról, akár üzleti projektről. Kedves, lendületes és kreatív, akinek mindig van egy jó ötlete."

Keviczki Viktória, dietetikus

"Nagyon örültem, amikor végre sikerült együtt dolgozni. Szuper ötletei vannak, csodás helyszínt talált és nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Várom a következő lehetőséget a közös alkotásra."

Pfitzner Kyra, modell

"Szabi egy kedves, türelmes barát. Remek hallgató társaság. Régóta ismerjük egymást, így nem ciki, ha fotózás közben jön rám az öt perc. Jobb szeretem a spontán képeket, így lehet, hogy már egy albumnyi fejvesztve nevetős és grimaszolós képet tudna előtúrni rólam. Ötletekben nincsen nála hiány, gyorsan és jól dolgozik. Ha esküvőm lesz, biztos ő lesz a fotósom. És persze máskor is, mert szeretem a fotóit, a társaságát, mellette nem érzem feszengve magam."

Pilisy Zsófia, edző

"Munka közben garantált a jó hangulat, a végeredmény pedig kifogástalan, rendkívül igényes."

Muzslai Borbála

"Szuper fotókat készített rólunk, nem sajnálta az időt és energiát, hogy a legjobb pillanatokat örökítse meg. Ajánlom mindenkinek! "

Kurucz Alexandra, Design Studio Kft.
Dolgozz velem